21 april 2015

Olicensierad amatörscout: Obbi-Obbi-Obbi, Oink-Oink-Oink


Mamadou Obbi Oulare, son till sin far som var Pulis-anfallare i Stoke - vilket gör att ni vet att den här sonen också har en massa kropp att hålla reda på. Årgång 1996 med 196 centimeter producerat i Lille (2006-2013), men som nu skördas i Club Brügge.

När Lukaku var 19 år hade han blivit köpt för £10 miljoner och fixade prestationer i WBA, men "den nya Lukaku"-vibben gillar jag inte, för det är fler saker som är svårliknande mellan de två. Till skillnad från Lukaku verkar Oulare inse det fina av att skaffa sig mer än minst godkända uppsättning teknikkunskaper.

Det här känns mer Benteke, även om han fortfarande har spelat för lite för att få maxflashad Youtubesamling, vilket gör att det fylls ut med söta vinkningar och "eh, va?"-lägen.


En FM-utmaning? Club Brügge, på rekommendation från bloggpartner JJ. Lokaltalang som Oulare, Boli Bolingoli-Mbombo (Lukaku-kusin!), Brandon Mechele, Björn Engels, Tuur Dierckx, och Nikola Storm, och inköpt spetstalang i Stefano Denswil, Felipe Gedoz, och Mathew Ryan. Bära-JJ:s-barn-stark rekommendation.

@jonas_hansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar