28 juni 2009

Dancing with the stars

J&J ber om ursäkt för inläggstorkan de senaste dagarna. Ni förstår, det faller inget regn i Sverige just nu. Därför passade det ypperligt med att besöka varsin festival. Eftersom JH är rock 'n' roll fick Göteborg och Metaltown fint främmande, medan jag själv tog mig de 5 milen norrut för att beskåda bland annat musikens Antonio Cassano - Pete Doherty och hans Babyshambles - på Peace & Love i Borlänge.

Och just medan undertecknad upplevde Doherty så ramlade sms:en om en svensk bragd i U21-semin mot England in. Men det ville sig inte till 100%. En sak är i alla fall säker, och det är att det nya svenska landslaget har varit en enorm fröjd att skåda, med sin offensiva flärd, energi och påhittighet.

Men som insinuerat, det gick ju snett i straffsparksläggningen. Det många har påtalat är engelska målvakten Joe Harts gula kort efter att ha försökt psyka bort en svensk straffskytt. Fult, dumt och rent av idiotiskt? Ja. Han missar ju finalen nu. Men är Joe Hart lite allmänt crazy? Tja, se videon nedanför och bedöm själva.



/JJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar