07 maj 2009

DHOF avslöjar: Elm nobbade Moskva

När blir en broder två ute i Europa? Bild: Fotbolldirekt

DHOF har tidigare avslöjat att Heerenveen erbjöd kontrakt till de två resterande Elmbröderna, storebror David och lillebror Rasmus, så de bägge kunde spela tillsammans med mellanbror Viktor i den medelmåttliga Eredivisie, men att bägge tackade nej till det erbjudandet. Sedan tidigare har det även kommit fram att Fulham lagt bud på Rasmus, men nu kan DHOF säga att Rasmus sagt nej till ytterligare en klubb; en Moskvaklubb som erbjöd runt 1 miljon i månaden i grundlön till Rasmus och en viss summa till KFF, som dock inte översteg €3 miljoner. Rasmus var dock snabb med att tacka nej, dels för att flytten isåfall skulle ha skett direkt i vintras, men också för att han inte tyckte att Ryssland kändes rätt.

Vilken Moskvaklubb det handlade om är osäkert, men troligen var det CSKA Moskva. Ifall det skulle varit dom och Rasmus hade sagt ja, hade han agerat ersättare åt Serbiens landslagsstjärna Milos Krasic, som tidigare ryktats till de största klubbarna i Europa. Bara en sån sak är ett gott betyg åt rasmus.

Nu skrev dock Rasmus på ett nytt kontrakt med Kalmar FF för ett tag sedan, så en flytt lär ske först i sommar, men senast till vintern. Som det ser ut just nu är Eredivisie eller den grekiska ligan närmast till hands, men saker kan ske mycket fort inom fotbollen...

/JH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar